Medical Beauty Center

Okuplja tim vrhunskih stručnjaka, na čelu sa dr Marijom Balković, specijalistom plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije.

Iza njih su dugogodišnje iskustvo i impresivni rezultati, kako u zemlji, tako i svetu. A ispred njih samo jedan cilj: da vama pruže najbolju moguću uslugu.

Novosti iz klinike

Aesthetic & Anti-Aging World Congress Monaco 2016

Aesthetic & Anti-Aging World Congress Monaco 2016 (Marija Balković)

KLONIRANJE DLAKE - realnost ili daleka budućnost?

Dr Marija Balković gostovala u Pallaoro klinici u Padovi

Dr Balković je izazvala veliku pažnju lekara i medicinskog tima čuvene Pallaoro klinike

AMEC 2015, 11th Aesthetic & Anti-aging Medicine European Congress, Paris, France

Marija Balković AMEC 2015

Kongres eksperata iz oblasti Anti-aging medicine, hirurške i medikamentne restauracije kose i plastične hirurgije.

AMWC 2015 13th Aesthetic & Anti-Aging Medicine World Congress Monaco

AMWC 2015 13th Aesthetic & Anti-Aging Medicine World Congress Monaco

Kao i svake godine, Dr Balković je ispred MBC klinike učesnik Kongresa u Monaku

Cosmetology & Trichology Chicago-Northshore

Cosmetology & Trichology Chicago-Northshore

Dr Marija Balković održala je predavanje “Tehnika, prednosti i ograničenja FUE metode u transplantaciji kose”

Dermatološki dani - Maribor 2013

Dermatološki dani - Maribor 2013

Na “Dermatološkim danima” Maribor 2013., dr Marija Balković održala je predavanje

ONLINE konsultacije

Zakažite besplatne konsultacije kod našeg stručnog osoblja. Pozovite telefonom na broj: 069 5550259 ili popunite dole navedeni formular, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

POSTAVITE PITANJE dr.spec Mariji Balković

Klijenti o nama

Hvala puno na svemu!
Presrećan sam i ne mogu da verujem da sam toliko odlagao da uradim proceduru zbog svog straha da će me boleti! Nije ništa bolelo, izgleda savršeno iako je prošlo tek 5 dana od intervencije. Jedva da se bilo šta primećuje da je rađeno.

Veliki pozdrav iz Subotice, Vaš M.P.

Draga doktorka Marija,

Došao sam kod Vas preko preporuke... Profesionalni, odgovorni, puni razumevanja. O mojoj novoj kosi i izgledu da ne pričam. Obavezno mi se javite ako dolazite u Prag.

Sve najbolje, Milan

Draga doktorka Marija,

Iako ste mi objašnjavali da nisam najbolji kandidat za transplantaciju, jer moja davajuća regija nema dovoljan kapacitet za pun rezultat, drago mi je da sam Vas ubedio da me ipak radite. Kosa nije puno gusta, ali je totalna razlika u mom izgledu. Hvala :)

Anoniman pacijent

Vama i Vašem timu nikada ne mogu dovoljno da zahvalim, nakon rezultata ove druge intervencije ja sam ponovo počeo da živim. Moj problem jeste bio specifičan, ali ste dali sve od sebe da mi pomognete.
Još jednom beskrajno hvala!

Svima veliki pozdrav, Kosta B.

Grazie alla dott.ssa Maria ed il suo tim! Sono rimasto molto soddisfatto della professionalità e della serietà e soprattutto dei risultati dopo il  trattamento eseguito con tanta cura. Da sottolineare particolarmente il " follow-up" che rispecchia il rispetto per il paziente. Tornerei volentieri alla bellissima città di Belgrado dove mi hanno fatto sentire a casa. Grazie MBC!

Filippo

Hvala dr Mariji i njenom timu. Jako sam zadovoljan sa visokom profesionalnošću i sa ozbiljnošću, a naročito rezultatima nakon tretmana urađenog sa mnogo pažnje. Posebno bih podvukao "follow up" koji svedoči o posvećenosti i poštovanju prema pacijentu. Vrlo rado bih se vratio u lepi Beograd gde su svi učinili da se osećam kao kod kuće. Hvala MBC!

Filippo

Hello dr Marija,
Lijep Vam pozdrav iz Zagreba :)
da vam se javim malo, prespavao sam tamo u Vili Bulevar, sve je bilo super stvarno i ljudi i apartman i ukupni dojam općenito. ...A najviše sam ipak zadovoljna sa vama :) baš ste ljijepo to napravili i super ukomponirali dlačice, i okrenuli ih čak u smjeru kojem trebaju rasti.

A.

Lijep pozdrav draga Marija :)
pa di ste mi vi, samo da vam se malo javim sve je super. Baš sam zadovoljna i moram vam reći da su se sve dlačice primile i rastu al doslovce nije niti jedna ispala možda zato što je tako jako čvrst korijen :) Dok se malo dovedem u red :) šaljem vam još koju sliku, i nadam se da se vidimo uskoro pa ćemo malo izaći van u Beograd da vas počastim :))
Uživajte mi :)

A.

Draga doktorka,
Mnogo vam hvala na super urađenom Botoxu! Otkako sam se vratila u SAD dobila sam jako mnogo komplimenata na izgledu, a da niko nije uopšte primetio da sam imala išta urađeno, čak svi misle da je zbog nove frizure!!!
Puno hvala,

Ana Hein

Poštovani,
prošlo je više od mesec dana od moje transplantacije kose i mogu Vam reči, da sam prijatno iznenađen. Kod Vas sam izkusijo onu blažu i precizniju vrstu transplantacije kose o kojoj ima govora po svetskim forumima. Za mene je velika razlika od prošlog zahvata koji nije bijo kod Vas i ovog zahvata koji ste mi Vi uradili. Potpuno sam promenijo mišljenje. Samo kad bi znali koliko cenim Vas i Vaš način rada.

Lepo Vas pozdravljam i želim Vam srečne uskršnje praznike
Pozdrav svima iz vašeg tima

Bojan iz Slovenije

Postovane,
Sve je u najljepsem redu:)
Od danas prp rezultate promovisem na Siciliji, dok je Tomas zaduzen da njemacko trziste.
Zelim vam lijep dolazeci vikend,uspjesno ljeto i zahvaljem za pazanju.
Svako dobro,

A.

Sve pohvale za doktorku Mariju i sestre, toliko su profesionalne i ljubazne da sam oduševljen. Znam da bi to trebalo da se podrazumeva, ali verujte da se tolika pažnja retko gde sreće, a nije mi prvi put da radim transplantaciju kose. Samo prvi put, nažalost, nisam bio u ovoj klinici.

Aleksandar, Valjevo

MBC - MEDICAL BEAUTY CENTER je specijalistička ordinacija za plastičnu i rekostruktivnu hirurgiju i jedna od prvih klinika na ovim prostorima specijalizovana za transplantaciju kose, registrovana od 30. marta 2008 godine.

Matični broj: 61352015
PIB: 105485833

Detaljni podaci na stranici Agencije za privredne registre