29. Svetski kongres ISHRS-a

Ove godine, najuglednije Internacionalno udruženje za hirušku restauraciju kose (ISHRS) je oraganizovalo 29. Svetski kongres u kongresnom centru u Lisabonu, Portugal.

 

Članstvo u ISHRS-u,i praćenje svih kongresa, predavanja, razmena iskustva u terapiji gubitka kose i tehnikama transplantacije su za nas izuzetno važne. MBC tim, na čelu sa dr Marijom Balković je ove godine ispratio sva dešavanja. 

 

Od početka pandemije, ISHRS-ova radna grupa za COVID-19 marljivo je radila na uspostavljanju sigurnosnih protokola za zaštitu pacijenata koji se bave restauracijom kose i prakse lekara i isto je uradila za one koji žele da bezbedno prisustvuju godišnjoj konferenciji. I ove godine, pored ličnog prisustva, kongresu se moglo pristupiti digitalno, sa mogućnostu pregleda svih predavanja i sadržaja onlajn.

 

Za one koji ne mogu lično da učestvuju na sastanku, ISHRS nudi virtuelni format na zahtev dostupan u nedeljama nakon sastanka koji će uključivati popularne nove CSI prezentacije (slučajevi, studije i inovacije) i 24/7 pristup snimljenom obrazovnom sadržaju sa ličnog sastanka od 8. novembra 2021. do 8. februara 2022.