Medical Beauty Center

Okuplja tim vrhunskih stručnjaka, na čelu sa dr Marijom Balković, specijalistom plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije.

Iza njih su dugogodišnje iskustvo i impresivni rezultati, kako u zemlji, tako i svetu. A ispred njih samo jedan cilj: da vama pruže najbolju moguću uslugu.

Novosti iz naše klinike

Održan je treći međunarodni kongres estetske i anti-aging medicine SESIAM u Beogradu

Kao i prethodnih godina dr Marija Balković je učestvovala na ovogodišnjem SESIAM kongresu. 

Gostovanje dr Marije Balković u emisiji Mi Danas

Naša draga dr Marija Balković gostovala je u emisiji Mi Danas na televiziji K1. 
 

29. Svetski kongres ISHRS-a

Ove godine, najuglednije Internacionalno udruženje za hirušku restauraciju kose (ISHRS) je oraganizovalo 29. Svetski kongres u kongresnom centru u Lisabonu, Portugal.

 

MBC klinika i dr Marija Balković u jutarnjem programu TV Prva

Naša draga Dr Marija, bila je gost u živom, jutarnjem programu TV Prva.

U razgovoru naša doktorka odgovara na neka od Vaših najčešćih pitanja:

28 Svetski kongres ISHRS-a

I ove godine, dr. Marija Balković učestvuje na ISHRS kongresu, zajedno sa ostalim stručnjacima iz oblasti transplantacije i restauracije kose. 

 

PROŠIRENE PROCEDURE ZBOG POJAČANIH MERA ZAŠTITE U KLINICI TOKOM EPIDEMIJE KORONA VIRUSA

Vaša bezbednost i bezbednost naših zaposlenih su nam na prvom mestu!

ONLINE Konsultacije

Zakažite konsultacije kod našeg stručnog osoblja. Pozovite telefonom na broj: 069 5550259 ili popunite dole navedeni formular, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

POSTAVITE PITANJE dr.spec Mariji Balković

Klijenti o nama

Hvala puno na svemu!
Presrećan sam i ne mogu da verujem da sam toliko odlagao da uradim proceduru zbog svog straha da će me boleti! Nije ništa bolelo, izgleda savršeno iako je prošlo tek 5 dana od intervencije. Jedva da se bilo šta primećuje da je rađeno.

Veliki pozdrav iz Subotice, Vaš M.P.

Draga doktorka Marija,

Došao sam kod Vas preko preporuke... Profesionalni, odgovorni, puni razumevanja. O mojoj novoj kosi i izgledu da ne pričam. Obavezno mi se javite ako dolazite u Prag.

Sve najbolje, Milan

Draga doktorka Marija,

Iako ste mi objašnjavali da nisam najbolji kandidat za transplantaciju, jer moja davajuća regija nema dovoljan kapacitet za pun rezultat, drago mi je da sam Vas ubedio da me ipak radite. Kosa nije puno gusta, ali je totalna razlika u mom izgledu. Hvala :)

Anoniman pacijent

Vama i Vašem timu nikada ne mogu dovoljno da zahvalim, nakon rezultata ove druge intervencije ja sam ponovo počeo da živim. Moj problem jeste bio specifičan, ali ste dali sve od sebe da mi pomognete.
Još jednom beskrajno hvala!

Svima veliki pozdrav, Kosta B.

Grazie alla dott.ssa Maria ed il suo tim! Sono rimasto molto soddisfatto della professionalità e della serietà e soprattutto dei risultati dopo il  trattamento eseguito con tanta cura. Da sottolineare particolarmente il " follow-up" che rispecchia il rispetto per il paziente. Tornerei volentieri alla bellissima città di Belgrado dove mi hanno fatto sentire a casa. Grazie MBC!

Filippo

Hvala dr Mariji i njenom timu. Jako sam zadovoljan sa visokom profesionalnošću i sa ozbiljnošću, a naročito rezultatima nakon tretmana urađenog sa mnogo pažnje. Posebno bih podvukao "follow up" koji svedoči o posvećenosti i poštovanju prema pacijentu. Vrlo rado bih se vratio u lepi Beograd gde su svi učinili da se osećam kao kod kuće. Hvala MBC!

Filippo

Draga doktorka,
Mnogo vam hvala na super urađenom Botoxu! Otkako sam se vratila u SAD dobila sam jako mnogo komplimenata na izgledu, a da niko nije uopšte primetio da sam imala išta urađeno, čak svi misle da je zbog nove frizure!!!
Puno hvala,

Ana Hein

Poštovani,
prošlo je više od mesec dana od moje transplantacije kose i mogu Vam reči, da sam prijatno iznenađen. Kod Vas sam izkusijo onu blažu i precizniju vrstu transplantacije kose o kojoj ima govora po svetskim forumima. Za mene je velika razlika od prošlog zahvata koji nije bijo kod Vas i ovog zahvata koji ste mi Vi uradili. Potpuno sam promenijo mišljenje. Samo kad bi znali koliko cenim Vas i Vaš način rada.

Lepo Vas pozdravljam i želim Vam srečne uskršnje praznike
Pozdrav svima iz vašeg tima

Bojan iz Slovenije

Sve pohvale za doktorku Mariju i sestre, toliko su profesionalne i ljubazne da sam oduševljen. Znam da bi to trebalo da se podrazumeva, ali verujte da se tolika pažnja retko gde sreće, a nije mi prvi put da radim transplantaciju kose. Samo prvi put, nažalost, nisam bio u ovoj klinici.

Aleksandar, Valjevo

MBC - MEDICAL BEAUTY CENTER je specijalistička ordinacija za plastičnu i rekostruktivnu hirurgiju i prva klinika na ovim prostorima specijalizovana za transplantaciju kose, registrovana od 30. marta 2008 godine.

 

MBC od 2017 godine poseduje i Sertifikat Ministarstva zdravlja Republike Srbije, kao potvrdu ispunjenja najviših standarda u svojoj praksi i postigunutih zavidnih rezultata u regionu.

Sertifikati su podeljeni u okviru Projekta razvoja i promocije zdravstvenog turizma u Srbiji i trebaju da posluže kao preporuka pacijentima - zdravstvenim turistima, da će dobiti kvalitetnu, efikasnu uslugu na svetskom nivou u sertifikovanim praksama.

Detaljni podaci na stranici Agencije za privredne registre

Matični broj: 61352015

PIB: 105485833