Prednosi Fue Precise metode

Prednosti FUE metode - zahvat

FUE PRECISE metod objedinjuje detaljnu analizu, planiranje i potpuno individualan pristup pri izvođenju same procedure.

Dobar graft skor

Dugogodisnje iskustvo i PRECISE tehnika dr Marije Balković, omogućavaju očuvanje davajuće regije, uz maksimalnu količinu uzetih folikula. Iskustvo i tehnika vazni su i za izbor folikularnih graftova sa najvecim potencijalom za restauraciju regije u kojoj nedostaje kosa.

Bez ožiljaka i rana

Najdelikatnija procedura uz koriscenje mikrohirurskih instrumenata, omogucava optimalan rezultat bez oziljaka, rana i vidljivih tragova intervencije presadjivanja kose.

Individualan pristup

Kao sto ne postoje dva ista otiska prsta tako ne postoje ni dva ista skalpa. Potpuno su razliciti obrasci gubitka kose, razlicita boja, gustina, debljina dlake. Drugaciji kvalitet, elasticnost i boja koze. Razlicite zelje, razliciti oblici glave, razliciti nacini na koji moze da se uokviri lice da bi se lepse istakle oci i sam karakter osobe. Pristup je potpuno individualan, jer drugacije nikako nije ni moguce.

Prirodan izgled

FUE PRECISE metodom implantiranja kose, pratimo liniju rasta i implantiramo svaki folikul prema preciznim estetskim normama. Tako postižemo potpuno prirodan izgled presađene kose, upravo onakav kakav je bio pre opadanja.

Normalan rast kose 

Izuzetno precizna implantacija folikula kose, u tacno odredjeni sloj koze, obezbedjuje maksimalno prihvatanje graftova i postizanje zeljene gustine. Ne dovodi do oštećenja nervnog i vaskularnog sistema kože, a time postižemo dobru krvnu snabdevenost neophodnu za uspeh procedure. Dobra krvna snabdevenost je i preduslov za normalan rast kose.

Bezbolna procedura

Brzina procedure uz lokalnu anesteziju omogućuje da se sve završi za jedan dan potpuno bezbolno. Dok traje implantacija, klijenti odgledaju film, a neretko se opuste i prespavaju ostatak procedure. Kada se probude, mogu da vide rezultat kakav su oduvek želeli.

Efikasnost i trajan rezultat

Naizgled jednostavna, Fue precise metoda je rezultat decenijske prakse i usavršavanja. Da bi se odredila prava donorna regija i obezbedio maksimalan graft skor, potrebno je veliko iskustvo i veština. Zato je dr Marija Balković usavršila FUE metodu u jedinstvenu FUE PRECISE metodu, koja obezbeđuje maksimalno efikasan učinak uz minimalno invazivan zahvat, prateći prirodan rast dlake i najviše estetske norme. Usavršena metoda, uz individualan pristup svakom klijentu i savršen rezultat bez kompromisa, su razlozi zašto je dr Balković izuzetno trazen stručnjak za transplantaciju kose i van granica nase zemlje.

 

Iskustvo, znanje i stručnost za dobar izgled i zdravlje.
Vaš MBC