Pojačano znojenje, Hiperhidroza (tretman botoksom)

Pojačano znojenje - Hiperhidroza

Tretman botoxom za sprečavanje pojačanog znojenja predstavlja proceduru koja bukvalno menja život mnogim pacijentima. Reč je o najdelotvornijoj i najsigurnijoj terapiji za tretiranje pojačanog znojenja u regiji pazuha, dlanova i tabana.

Mnogi naši pacijenti priznaju kako im pojačano znojenje predstavlja ogroman problem, ograničava im društvenu interakciju i dovodi ih u mnoge neprijatne situacije. Primorani su da se oblače slojevito i da nose tamne boje čak i leti, da bi sakrili tragove znojenja.

Znojenje je prirodni proces kojim organizam vrši termoregulaciju. Samo 2% odavanja toplote se vrši preko znojnih žlezda pazušne regije, tako da nema bojazni da će sprečavanje znojenja u ovoj regiji dovesti do pojačanog znojenja drugog dela tela.

Tokom letnjih meseci, fizičkog napora, stresa ili nakon ljute hrane pojačano znojenje je normalna pojava. Ako postane svakodnevni problem, trebalo bi da se obratite lekaru.

Čak i ako nemate jako izraženo znojenje, već želite da uživate u suvom i mirisnom telu tokom letnjih meseci bez bojazni od fleka po odeći i neprijatnih mirisa, možete se podvrgnuti ovom tretmanu.

Tretman je vrlo jednostavan, radi se o injekcionoj proceduri i traje oko 30 minuta, a prvi rezultati u vidu smanjenog znojenja počinju da se primećuju već za par dana. Na dan procedure trebalo bi da izbegavate tople napitke, fizičku aktivnost i odlazak u saunu.

Pacijenti su oduševljeni uspešnošću tretmana. Znojenje se smanjuje za 80-100%, a rezultati traju 6-12 meseci.

 

Iskustvo, znanje i stručnost za dobar izgled i zdravlje.
Vaš MBC