MBC klinika ponovo dobija priznanje za izuzetnost u poslovanju!

Klinika MBC i dr Marija Balković dobijaju priznanje za izuzetnost u poslovanju. 

Tom prilikom, dr Marija Balković je pozvana da odži govor na samoj svečanosti. Pored dr Marije, na govornici smo imali prilike da čujemo i Vladimira Gribća (našeg proslavljenog odbojkaša), Joachim Karlssona (direktora Bisnoda), Petar Mirković (direktor Chemical Agrosava), Rašu Ristićevića ( Aerodrom Nikola Tesla) i Brannka Milkića ( direktor Sixsentix doo)

Prenosimo celu vest sa portala Bisnoda:

Marija Balković, Medical Beauty Center Beograd 

A Sertifikat Bonitetne izvrsnosti

 

Dr Marija Balković, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije. Posle diplomiranja na Medicinskom Fakultetu u Beogradu, specijalizaciju na polju plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije upisala 2001.god. U decembru 2006 sa odličnim uspehom dobija zvanje specijaliste plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije.

Osnivač je klinike MBC u ekskluzivnom kraju Beograda. Ona je stručnjak sa najviše iskustva u regionu i više od 2000 pacijenata iz oblasti transplantacije kose i obrva. Unapredila je FUE u FUE PRECISE metodu.

 

Dr Balković je redovan učesnik i predavač mnogih prestižnih svetskih kongresa o plastičnoj hirurgiji i estetici, a posebno na temu transplantacije kose. Čest je gost hirurg na klinikama širom Evrope, u Kopenhagenu Padovi, Londonu, Dablinu...

Član je organizacija SRBPRASA, BAPRASA, SRBSAPS, WOSIAM – srpskih i internacionalnih asocijacija plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije.

 

 

Dr Marija i njen stručni tim, sa više od 10 godina iskustva u estetici, vrše sve operacije iz oblasti plastične i estetske hirurgije, a najbolje vam ih preporučuju njihovi vrhunski rezultati, kao i klijenti iz čitavog sveta, preko Amerike, Australije, UAE, Evropske Unije, Rusije. Cene procedura su i do 50% niže nego u zapadnim zemljama i Rusiji. MBC klinika svojim pacijentima pruža vrhunsku udobnost i potpunu diskreciju, čime na najbolji način reprezentuje našu zemlju. Garancija kvaliteta su zadovoljni klijenti koji se uvek vraćaju, a pacijenti su kako nam kažu u MBC, najvažniji.