28 Svetski kongres ISHRS-a

I ove godine, dr. Marija Balković učestvuje na ISHRS kongresu, zajedno sa ostalim stručnjacima iz oblasti transplantacije i restauracije kose. 

 

Ove godine se zbog trenutne epidemiološke situacije, umesto u Panami, kao što je bilo planirano, kongres održava virtuelno. Svetski kongres ISHRS ima snažnu tradiciju da ugosti najbolje obrazovanje vrhunskih umova na polju hirurgije za obnavljanje kose, i ovaj virtuelni sastanak nije izuzetak.

 

ISHRS je globalna, neprofitna medicinska asocijacija i glavni autoritet u polju gubitka i restauracije kose. ISHRS pruža stalno medicinsko obrazovanje licenciranim iskusnim lekarima specijalizovanim za operaciju gubitka kose i obnavljanja i podstiče besplatnu razmenu ideja, znanja i iskustava među svojim članovima. Takođe služi kao izvor za javnost o najnovijim medicinskim i hirurškim tretmanima za obnavljanje kose zbog gubitka kose.

 

Pri prelasku na format virtuelnog sastanka, sadržaj ISHRS kongresa je proširen na devet dana, sa dobro osmišljenim rasporedom, kako učesnici mogli da učestvuju na više sesija i radionica nego što je uobičajeno.